Heuptas uit gerecycleerd leer (design Court-Circuit)

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Heuptas uit gerecycleerd leer (Court-Circuit)

Referentie: CC-Billie-banane

€ 28,50
Inclusief belasting

Atelier Peau, MAD Lab resident, Spullenhulp en L'Ouvroir hebben de handen in elkaar geslagen om “Court-Circuit” op te richten, een splinternieuw duurzaam project, 100% made in Brussels! Het resultaat is een collectie lederaccessoires, gemaakt van upcycled lederen jassen die Basile Boon (Atelier Peau) vond bij Spullenhulp. L'Ouvroir, een sociale onderneming en beschutte werkplaats gevestigd in het hart van Brussel, ging de uitdaging aan om ze te produceren.

Kleur :
Aantal

CC-Billie-banane
3 Items

Datasheet

Matière

L’Ouvroir is een maatwerkbedrijf dat actief is sinds 1927. Het heeft als missie om een plaats in onze samenleving te bieden aan mensen met een handicap. Bij ons wordt deze rol gespeeld door lonende en betaalde arbeid.

Het project ‘Handymade in Brussels’ is dan ook ontstaan in ons maatwerkbedrijf. We zijn een confectie-atelier dat prototypes maakt, en haar diensten ‘op maat’ aaniedt aan eco-designers die hun productie willen ontwikkelen, maar ook aan bedrijven die hun afval willen herwaarderen in plaats van het te vernietigen.

Gespecialiseerd in upcycling, zijn onze realisaties voornamelijk het product van het brein van makers die actief zijn in het herwaarderen van allerlei soorten afval. Kunstenaar, ontwerper, stylist, maar vooral partners die zich bezighouden met het ontwikkelen van inclusieve synergieën, waarbij elke actor zijn identiteit en eigen vaardigheden kan benadrukken.

Meer weten over L'Ouvroir asbl

6 andere producten in dezelfde categorie: