Titi Court-circuit plat pennenbakje

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Titi Court-circuit plat pennenbakje

Referentie: CC-Titi-plumier

Atelier Peau, resident designer van MAD Lab, spullenhulp en L'Ouvroir hebben de handen ineengeslagen om "Court-Circuit" te creëren, een gloednieuw duurzaam en 100% Brussels project!
Het resultaat is een collectie lederwaren gemaakt van upcycled leren jassen gemêleerd door Basile Boon (Atelier Peau) bij spullenhulp. L’Ouvroir, een maatwerkbedrijf in het centrum van Brussel, staat in voor de productie.

Kies het model: bruin of zwart.

Naar de website van het maatwerkbedrijf
Kies het model

Platte etui van gerecycleerd leer (Court-Circuit design) 100% Brussels. Ontwerp gemaakt van leren jassen van spullenhulp. Product gemaakt door werknemers met een handicap.

Plumier-Noir

L’Ouvroir is een maatwerkbedrijf dat actief is sinds 1927. Het heeft als missie om een plaats in onze samenleving te bieden aan mensen met een handicap. Bij ons wordt deze rol gespeeld door lonende en betaalde arbeid.

Het project ‘Handymade in Brussels’ is dan ook ontstaan in ons maatwerkbedrijf. We zijn een confectie-atelier dat prototypes maakt, en haar diensten ‘op maat’ aaniedt aan eco-designers die hun productie willen ontwikkelen, maar ook aan bedrijven die hun afval willen herwaarderen in plaats van het te vernietigen.

Gespecialiseerd in upcycling, zijn onze realisaties voornamelijk het product van het brein van makers die actief zijn in het herwaarderen van allerlei soorten afval. Kunstenaar, ontwerper, stylist, maar vooral partners die zich bezighouden met het ontwikkelen van inclusieve synergieën, waarbij elke actor zijn identiteit en eigen vaardigheden kan benadrukken.

Meer weten over L'Ouvroir asbl

8 andere producten in dezelfde categorie: