3 etuis uit reclamespandoek

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

3 etuis uit reclamespandoek

Referentie: AXE20TR01

Een reclamespandoek verandert in unieke voorwerpen: een tasje voor het opbergen van mondmaskers,  een make-up etui, een etui, een brillenkoker… De kracht van upcycling!
1) Kit van 3 "recup" tasjes  waarvan de afbeeldingen en kleuren afhankelijk zijn van de gerecycleerde reclamespandoek
2) Kit van 3 "dieren"tasjes. De kleur van de binnenkant is afhankelijk van de gerecycleerde reclamespandoek. De buitenkant is bedrukt met de afbeelding van 3 toffe dieren.
3) Kit van 3 "brol" koffers. De kleur van de binnenkant is afhankelijk van gerecycleerde reclamespandoek. De buitenkant is bedrukt met een "girly" stijl
4) Gevallen met uw logo of boodschap ? Contacteer ons : commercial@axedis.be

 

Naar de website van het maatwerkbedrijf
Kies het type kit dat u wilt

Een tasje nodig om je mondmaskermasker, je bril, je make-up op te bergen? Val voor onze kits gemaakt met ons geherwaardeerd afval!
Gesloten door 2 klittenband 

AXE20TR01

Datasheet

Materiaal

Hebt u arbeidskrachten nodig voor het verpakken, inpakken, sorteren, assembleren of behandelen van uw producten? Punctueel? Op lange termijn? Op jouw site? Of op ons terrein?
Axedis, gevestigd in het hart van Waals-Brabant, is een maatwerkbedrijf die actief is in tal van domeinen van industriële toelevering en dienstverlening: verpakking (food en non-food), drukkerij, naaiwerk, elektrische en mechanische assemblage, reiniging van voedingscontainers, afwerking van gebouwen...
Onze 150 werknemers zijn anders, 85% van hen zijn gehandicapt. Maar als u een van onze werknemers ontmoet, zult u zijn handicap niet zien, wat u daarentegen wel zult merken is zijn bereidheid om binnen de gestelde termijnen kwaliteitswerk te leveren.
Op handymade.be vindt u enkele voorbeelden van de realisaties van onze "buitengewone" werknemers. Denk aan ons voor uw impressies, relatiegeschenken en al uw energieverslindende arbeidsbehoeften die u afleiden van uw kernactiviteiten. Onze sociale doelstelling in combinatie met onze duurzame ontwikkelingsaanpak geeft uw project een extra bestaansrecht.
Neem contact met ons op: www.axedis-eta.be - handymade@axedis-eta.be - 010/43.53.53

Meer weten over Axedis

8 andere producten in dezelfde categorie: