Transparant mondmasker voor doven en slechthorenden

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Visiomask: transparant mondmasker

Referentie: MT

Gloednieuw transparant mondmasker. Met VISIOMASK: toon je emoties en word beter begrepen!
Ideaal voor leerkrachten, senioren, contactberoepen...
Herbruikbaar (machinewasbaar op 60°C).
Comfortabel: 2 keuzes van verstelbare elastieken banden (achter het hoofd of achter de oren).
Inclusieve maskers gemaakt in Brussel.
Katoenen mondmasker dat voldoet aan de AFNOR-productienorm.
Het middengedeelte bestaat uit een transparante stof (PVC).
Visiomask heeft het leven van doven en slechthorenden al veranderd en verbetert nu hun dagelijkse leven. Stem uw masker af op uw emoties door verschillende kleuren te kiezen uit de nieuwe VISIOMASK®-collectie.

Verkrijgbaar in verschillende katoenen kleuren.

Naar de website van het maatwerkbedrijf
Genre
Model

Volg de instructies in de norm met betrekking tot: - de aanbevolen duur van het dragen van het masker: maximaal 4 uur volgens de instructies. - Voor plaatsen en verwijderen van het masker: volg de volgende aanbevolen instructies: https://masques-barrieres.afnor.org/home/telechargement - het transparante deel bestaat uit PVC - niet strijken - niet in de droogkast - limiet centrifugeren - geen wasverzachter gebruiken.

MT_29_TE_FE

Brochage-Renaître is een maatwerkbedrijf dat in 1970 werd opgericht door Francis Léonard. Vandaag is Brochage-Renaître een team van 150 personen, onder wie 116 personen met een handicap.

Maatwerkbedrijven, misschien beter bekend onder de oude benaming 'beschutte werkplaatsen', bieden werk aan personen met een handicap, die in een aangepast werkkader aan de slag kunnen. Ze bieden diverse diensten aan ondernemingen, overheden en particulieren.

Maatwerkbedrijven zijn vzw's of vennootschappen met sociaal oogmerk (vso's) maar ze functioneren als echte bedrijven. Elke dag weer leveren ze verzorgde diensten en hoogstaande producten voor hun klanten, binnen de toegekende deadlines en tegen marktconforme prijzen.

Via een job bieden de maatwerkbedrijven duurzaam en kwaliteitsvol werk aan personen met een handicap, die daardoor financieel autonoom worden, een sociaal netwerk uitbouwen en een plaats vinden in de samenleving. Kortom: een geslaagde integratie. Daartoe rekruteert het maatwerkbedrijf geschoold begeleidend personeel en past het de werkposten en/of de aan de werknemer toevertrouwde taken aan.

Onze teams beschikken over een unieke knowhow op het vlak van inbinden van documenten, ongeacht of het nu gaat om vouwen, afsnijden, lijmen, metalen hechting, Wire'O of verpakkingswerk.

Het bedrijf heeft een modern functioneel gebouw van 12.000 m² in Evere. Onze technologieën worden steeds vernieuwd om onze klanten de beste oplossingen te kunnen bieden.

Meer dan ooit blijft Brochage-Renaître investeren in de inbindsector om zijn leiderspositie in België te versterken, de evoluties in het domein te volgen en mee te werken aan de opdrachten met hoge toegevoegde waarde van onze klanten.

In 2020 diversifieert Brochage-Renaître door eigen producten te creëren: anti-projectiemaskers en WIROMA's (Wire'O-notebooks met afneembare pagina's).

Meer weten over Brochage-Renaitre asbl

11 andere producten in dezelfde categorie: