Doos met 5 herbuikbare beschermingsmaskers

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Doos met 5 herbuikbare beschermingsmaskers

Referentie: 202001

Doos met 5 dubbellagige herbuikbare beschermingsmaskers van hoge kwaliteit en hoog draagcomfort, met een doeltreffendheid vergelijkbaar met die van chirurgische maskers.
Gemaakt in Brussel.
De maskers zijn wasbaar op 60°C.
Indien men dit wenst, kan men een bijkomende filter steken tussen de twee lagen. Deze bijkomende filter wordt niet meegeleverd met het product.
« One-size-fits-all » maskers met bevestigingslinten die hoog draaggemak bieden.
De maskers zijn lokaal vervaardigd in een samenwerking tussen lokale ambachtslui en kansarme werknemers.
De maskers zijn verkrijgbaar in twee kleuren : Zwart (buiten)/Abrikoos (binnen) of Wit (buiten)/Nachtblauw (binnen).  

Naar de website van het maatwerkbedrijf
Kleur (mondmasken)

Door het bestellen van onze maskers masks.brussels, draag je zorg voor jezelf en voor anderen én help je lokale ambachtslui en kansarme werknemers. Voor meer informatie neem een kijkje op www.masks.brussels

202001-N-5

Datasheet

Matière

TRAVIE is een maatwerkbedrijf, erkend door de Franse Gemeenschapscommissie. Haar sociale missie is bijdragen tot de inclusie van personen met een beperking in de maatschappij, door ze een nuttige en betaalde baan te bieden. Daarnaast biedt TRAVIE hen mogelijkheden om op professioneel vlak te evolueren, binnen een gestructureerd kader dat hun ontplooiing en de ontwikkeling van hun persoonlijke autonomie stimuleert.
TRAVIE positioneert zich op de markt als leverancier van diverse diensten, van eenvoudig tot complex.
De commerciële, technische en productieteams zijn dankzij hun expertise in staat om deze activiteiten in overeenstemming te brengen met de vaardigheden en kennis van mensen met een arbeidshandicap.
Bij TRAVIE vormt luisteren en respect hebben voor de ander, de dialoog tot stand brengen en overleggen de basis van de bedrijfscultuur. Dit zijn dan ook de kernwaardes van dit project.

Meer weten over Travie

11 andere producten in dezelfde categorie: