Over ons

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Handig gemaakt: De ‘handymaders’Alle producten die je in onze website vindt, zijn gemaakt door werknemers van een maatwerkbedrijf. Mensen dus die omwille van een beperking niet aan de slag kunnen in een gewoon bedrijf. Ondanks hun beperking, heeft elk van onze werknemers ook heel bijzondere skills, die zij aanwenden in de meest uiteenlopende domeinen en om de meest verrassende producten te maken.

Handig gevonden: De handymade producten


In onze website: geen banale 100-in-een-dozijn producten, maar een verrassend assortiment van unieke producten. Verrassend omwille van het product zelf én verrassend omwille van de mensen die het gemaakt hebbe. Producten voor verschillende smaken. Met altijd die speciale touch.  Bij elk product vind je een korte voorstelling van een werknemer die dit product gemaakt heeft.  Snuister rustig door ons brede aanbod en vind er meer dan je zoekt! 

Handig bedacht: onze visie


Met deze website willen we onze werknemers met al hun talenten en mogelijkheden in de kijker zetten. Alsook de producten die zij maken. Door een product kopen dat door een bedrijf is gemaakt, geef je een boost aan de tewerkstellingskansen van onze werknemers. 
Meer weten over de Belgische maatwerkbedrijven en hun werknemers? Neem een kijkje op onze FAQ pagina.