Plexiglas schermen voor winkels

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Plexiglass schermen voor winkels

Referentie: PLEXI

Covid-19: bescherm uw personeel en uw klanten! L’Ouvroir biedt u bescherming onder de vorm van Plexiglas voor plaatsing op balies, kantoren en tafels om besmetting door het Coronavirus te voorkomen. Per direct leverbaar zolang de voorraad strekt.  
Verticaal model: hoogte 120 cm x breedte 75 cm. 
Horizontaal model: hoogte 100 cm x breedte 100 cm.   
De voetjes zijn verstelbaar: ze steken 17,5cm uit aan elke kant van het plexiglass, maar ze kunnen verschoven worden.   
Ophaaladres: L’Ouvroir (Bodeghemstraat 78-82a te 1000 Brussel).

Naar de website van het maatwerkbedrijf
Modellen (kiezen) :

Dikte plexiglas: 8 mm. Gewicht: 4kg (wat een uitstekende stabiliteit op de toonbank garandeert). 

PLEXI_V

L’Ouvroir is een maatwerkbedrijf dat actief is sinds 1927. Het heeft als missie om een plaats in onze samenleving te bieden aan mensen met een handicap. Bij ons wordt deze rol gespeeld door lonende en betaalde arbeid.

Het project ‘Handymade in Brussels’ is dan ook ontstaan in ons maatwerkbedrijf. We zijn een confectie-atelier dat prototypes maakt, en haar diensten ‘op maat’ aaniedt aan eco-designers die hun productie willen ontwikkelen, maar ook aan bedrijven die hun afval willen herwaarderen in plaats van het te vernietigen.

Gespecialiseerd in upcycling, zijn onze realisaties voornamelijk het product van het brein van makers die actief zijn in het herwaarderen van allerlei soorten afval. Kunstenaar, ontwerper, stylist, maar vooral partners die zich bezighouden met het ontwikkelen van inclusieve synergieën, waarbij elke actor zijn identiteit en eigen vaardigheden kan benadrukken.

Meer weten over L'Ouvroir asbl