Duurzame houten klapstoel, comfortabele en goedkope plooistoel

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Duurzame houten klapstoel

Duurzame houten klapstoel

Referentie: KUH01001

Haal het zomergevoel in huis met je eigen Apéro IIKlapstoel. De ideale compagnon voor een aperitief op het strand, in je tuin, in het park, … Zet je comfortabel in de stoel en genieten maar. De klapstoel is lichtgewicht en daardoor handig mee te nemen. Met ingebouwde flesopener waardoor je moeiteloos kroonkurken van je glazen flesjes haalt.

Onze maatwerkers maken de klapstoelen volledig uit reststromen. Het hout gebruikt voor de assemblage is gerecupereerd plaatmateriaal.

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Met een IIKlapstoel haal je de zomer in huis. In het park, in de tuin van vrienden, op straat aperitieven? Vouw de klapstoel in en neem ‘m mee. Geen flesopener bij om je glazen flesjes van hun kroonkurk te ontdoen? Elk stoeltje komt met z’n eigen, ingebouwde flesopener aan de achterkant! De stoel is opklapbaar en plaatsbesparend. Berg hem op als je hem niet gebruikt.

Stap mee in ons circulair verhaal. Koop lokaal en duurzaam geproduceerd, steun de duurzame tewerkstelling van onze maatwerkers in de schrijnwerkerij.

De klapstoel is een eigen ontwerp van maatwerkbedrijf KUNNIG. Onze maatwerkers maken de klapstoelen volledig uit reststromen. Het hout gebruikt voor de assemblage is gerecupereerd plaatmateriaal.

Specificaties:

Houtsoort: multiplex meranti/epicea
Kleur: natuur
Afwerking: onbehandeld hout, zelf te behandelen indien gewenst
Afmetingen: 80x40 cm
Gewicht: 3,26 Kg

KUH01001

KUNNIG is een Antwerps maatwerkbedrijf en staat voor sociaal-economisch en duurzaam ondernemen. We geven tewerkstellingskansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en willen hen laten groeien. Onze maatschappelijk verantwoorde onderneming ondersteunt lokale ondernemingen in de breedste zin van het woord. We zetten de kwaliteiten van onze maatwerkers in en bieden meerwaarde op vlak van logistieke ondersteuning, recycling, producties in textiel en hout, … KUNNIG gaat voor een vakkundige aanpak!

Onze openingsuren:
Maandag tot vrijdag: 8u – 17u
Telefoon: +32 3 248 48 11
E-mail: info@kunnig.com

Goesting om KUNNIG verder te ontdekken? www.kunnig.com


Meer weten over KUNNIG

16 andere producten in dezelfde categorie: