Duurzame strandtas XL, goedkope grote beach bag

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Duurzame strandtas XL

Duurzame strandtas XL

Referentie: KUH02001

Deze extra grote duurzame strandtas is niet alleen perfect om mee te nemen naar het strand of een picknick, maar ook prima als boodschappentas te gebruiken.

Er passen veel spullen in met z’n 50x55cm. De jute tas wordt gemaakt door onze maatwerkers van jute zakken waarin koffiebonen werden getransporteerd. Alles is duurzaam en lokaal geproduceerd!

Elk stuk is uniek. Op zoek naar een kleiner model? Kijk dan eens naar onze strandtas L.

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Stap mee in ons circulair verhaal. Koop lokaal en duurzaam geproduceerd, steun de duurzame tewerkstelling van onze maatwerkers op onze afdeling textiel.

Elke beach bag is uniek. Onze maatwerkers maken de strandtassen volledig uit restmateriaal. De buitenkant is vervaardigd uit jute zakken, voornamelijk gebruikt voor het transport van koffiebonen. De hengsels en voering langs de binnenzijde zijn gemaakt uit restmaterialen van onze afdeling textiel.

Specificaties:

Stof binnenkant/ buitenkant: 100% gerecycleerd jute

Afmetingen: Hoogte 50cm x Breedte 55cm

KUH02001

KUNNIG is een Antwerps maatwerkbedrijf en staat voor sociaal-economisch en duurzaam ondernemen. We geven tewerkstellingskansen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en willen hen laten groeien. Onze maatschappelijk verantwoorde onderneming ondersteunt lokale ondernemingen in de breedste zin van het woord. We zetten de kwaliteiten van onze maatwerkers in en bieden meerwaarde op vlak van logistieke ondersteuning, recycling, producties in textiel en hout, … KUNNIG gaat voor een vakkundige aanpak!

Onze openingsuren:
Maandag tot vrijdag: 8u – 17u
Telefoon: +32 3 248 48 11
E-mail: info@kunnig.com

Goesting om KUNNIG verder te ontdekken? www.kunnig.com


Meer weten over KUNNIG

9 andere producten in dezelfde categorie: