Authorized Sellers

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Brochage Renaître

over de verkoper

Brochage Renaître is een maatwerkbedrijf opgericht in 1970 door Francis Léonard. Vandaag bestaat Brochage Renaître uit een team van 150 mensen, waaronder 116 mensen met een beperking. 

Onze teams hebben unieke knowhow op het gebied van het inbinden van documenten, of het nu gaat om vouwen, afsnijden, verlijmen, garenloos inbinden, metalen inbinding of om verpakkingswerkzaamheden. 

Het bedrijf beschikt over een modern en functioneel gebouw van 12.000 m2 in Evere en over de modernste technologieën om u de beste oplossingen te bieden. Ons machinepark is waarschijnlijk het modernste en meest efficiënte op de markt. Meer dan ooit blijft Brochage Renaître investeren in de sector van het boekbinden, om haar leidende positie in België te versterken en de nieuwste marktevoluties op de voet te volgen. 

In 2020 diversifieert Brochage-Renaître door eigen producten te creëren: anti-projectiemaskers en WIROMA's (Wire'O-notebooks met afneembare pagina's).

Verzoek op toegang tot persoonsgegevens

U kunt vragen aan de verkoper om het verslag van uw persoonlijke gegevens te verstrekken ze hebben winkel door het e-Id.

  • Filter je zoekopdracht:
Resultaat1 -6 van6 items