Authorized Sellers

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
AROP

over de verkoper

Arop is een maatwerkbedrijf  in Wilrijk, die werk verschaft aan werknemers met een arbeidsbeperking, begeleid door een professionele omkadering. De visie binnen Arop heeft 2 duidelijke pijlers: enerzijds verschaffen we werk op maat van de capaciteiten van onze werknemers, anderzijds leveren we diensten op maat van de behoeftes van de klant. De vestiging van onze beschutte werkplaats in Wilrijk, beschikt over een 8.500 m² gemoderniseerde werkplaats: een machinepark, opslagplaatsen en kantoren + 2.000 m² gekoelde ruimte voor opslag en verpakking, maar ook de verwerking van open- en gesloten voeding.   Ondernemingen die hun productie of een deel daarvan willen uitgeven, kunnen hiervoor bij ons terecht.   Daarnaast heeft Arop ook een eigen product, zijnde inatura. Met deze voorzien we contstant werk aan een vaste groep doelgroepmedewerkers en brengen we een welness product op de markt, zowel B2B als B2C.   Openingsuren Maandag tot donderdag: 7u30 - 16u40 Vrijdag: 7u30 tot 15u30       Enkele hoogtepunten In 1970 werd een oud industrieel gebouw van 2300 m² aangekocht. De opeenvolgende verbouwingen in 1982 en 1987 verdrievoudigden onze oppervlakte. Samen met de verwerving in 1979 van een tweede vestiging in Wommelgem bedroeg de totale oppervlakte reeds 7 maal meer. In 1992 werd een derde werkplaats met een oppervlakte van 4000 m² in gebruik genomen. Deze uitbreidingen waren enkel mogelijk door de gestadige groei in opdrachten die het personeelsaantal deed stijgen.

Verzoek op toegang tot persoonsgegevens

U kunt vragen aan de verkoper om het verslag van uw persoonlijke gegevens te verstrekken ze hebben winkel door het e-Id.

  • Filter je zoekopdracht:
Resultaat1 -8 van8 items