Upcycling draagtas graffiti (Denis Meyers & Arnaud Kool) – Huneed

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Draagtas Graffiti dream street

Referentie: GRAFFITI

Een unieke tas ! Maar waar komt ze vandaan ? Van hergebruik van bouwzeilen voor parking 58 te Brussel; werd het decor voor de parade "Dream Street" die werd georganiseerd ten voordele van de vzw HuNeeds.
Elegant versierd door gerenommeerde kunstenaars Arnaud Kool & Denis Meyers.
Huneeds, een vereniging die streeft naar een AANGEPASTE sociale REINTEGRATIE voor daklozen, ontvangt 30 € per gekochte tas. Kies uw stuk zeildoek zodat wij het voor u kunnen omtoveren in een unieke, genummerde en gesigneerde tas!

Naar de website van het maatwerkbedrijf
Kies uit de volgende motieven

Deze tassen zijn ontworpen door stylist Isa Tio en worden op uw vraag gemaakt door maatwerkbedrijf L’Ouvroir: u kiest uw stuk zeildoek en wij maken er voor u een tas van!

peu importe

L’Ouvroir is een maatwerkbedrijf dat actief is sinds 1927. Het heeft als missie om een plaats in onze samenleving te bieden aan mensen met een handicap. Bij ons wordt deze rol gespeeld door lonende en betaalde arbeid.

Het project ‘Handymade in Brussels’ is dan ook ontstaan in ons maatwerkbedrijf. We zijn een confectie-atelier dat prototypes maakt, en haar diensten ‘op maat’ aaniedt aan eco-designers die hun productie willen ontwikkelen, maar ook aan bedrijven die hun afval willen herwaarderen in plaats van het te vernietigen.

Gespecialiseerd in upcycling, zijn onze realisaties voornamelijk het product van het brein van makers die actief zijn in het herwaarderen van allerlei soorten afval. Kunstenaar, ontwerper, stylist, maar vooral partners die zich bezighouden met het ontwikkelen van inclusieve synergieën, waarbij elke actor zijn identiteit en eigen vaardigheden kan benadrukken.

Meer weten over L'Ouvroir asbl

13 andere producten in dezelfde categorie: