Herbruikbare katoenen koffiefilter nummer 4 of 6

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Herbruikbare koffiefilter 4 of 6

Referentie: ALT20FIL4

€ 3,50
Inclusief belasting

Herbruikbare en duurzaam katoenen koffiefilter van het merk "Les p’tites bobines" Deze wasbare stoffen koffiefilter is ontworpen voor filterkoffiezetapparaten die gemalen koffie gebruiken. Door zijn afmetingen past hij zich aan elk type koffiezetapparaat aan: hij heeft dezelfde afmetingen als een papieren koffiefilter. Verkrijgbaar in maten 4 of 6.

Numéro de filtre
Aantal

Deze katoenen koffiefilter is zowel ecologisch als lokaal en wordt in België gemaakt door een maatwerkbedrijf dat mensen met een arbeidshandicap tewerkstelt.
Deze koffiefilter is herbruikbaar en vervangt de traditionele wegwerpfilter.
Of het nu filters nr. 4 of nr. 6 zijn, ze kunnen na het bereiden van de koffie gemakkelijk worden geleegd en afgewassen.
Een herbruikbare koffiefilter gebruiken, beperkt niet alleen uw afval, maar bespaart ook geld.

Hoe te gebruiken ? Simpel! 

Plaats de filter in je koffiezetapparaat en voeg je gemalen koffie toe. Zet je koffiemachine aan.
Is je koffie klaar? Gooi het koffiegruis in de prullenbak of hergebruik het (waarom niet in je compost?).
Spoel de koffiefilter onder schoon water en laat hem aan de lucht drogen. Eenmaal droog is de filter klaar voor gebruik!

Voor een beter gebruik, was ze in het wasmachine alvorens ze te hergebruiken (40 ° C max in de machine).

ALT20FIL4
60 Items

ALTERIA erkend door AVIQ - Agency for a Quality Life - sinds 1955, heeft ongeveer 135 werknemers in dienst en biedt diverse diensten aan bedrijven, overheden en particulieren.
Gespecialiseerd in de volgende domeinen: ruwbouw en afwerking, dakbedekking, hout- en PVC-schrijnwerk, verf en decoratie, beglazing, groenonderhoud, verpakking, binding, dienstencheques, meubelreparatie, textiel en onderaanneming.
Behalve het economische en milieuaspect draag je door met ons samen te werken bij aan de socio-professionele integratie van mensen met een handicap.

Meer weten over Alteria ASBL - Les Ptites bobines

9 andere producten in dezelfde categorie: