Beste Belgische Jenever op basis van hopscheuten

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Houblonesse Hopscheutenjenever 500 ml

Referentie: HOU-03000.005

Een klassieker uit de Lage Landen met een Poperingse toets. Deze jenever onderscheidt zich door de echte, natuurlijke geur van hopscheuten ... en zijn uitgesproken milde smaak!
35% vol.
500 ml.

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Onze Houblonesse hopscheutenjenever werd in 2020 bekroond met een zilveren medaille op de London Spirits Competition, dé ultieme erkenning in de internationale drankenindustrie!

Het verhaal achter deze bijzondere jenever?

Je kan de mens uit Poperinge halen, maar je kan Poperinge niet uit de mens halen. Dat is het verhaal achter de Houblonesse jenever. Toen ex-Poperingenaar Mieke De Backer over de Houblonesse hopscheutenconfituur hoorde, rijpte meteen het idee van een eigen drankje op basis van hopscheuten. Samen met haar man Jan ontwikkelde ze in hun huisbrouwerij ’t Nieuwhuys de Houblonesse jenever, een klassieker uit de Lage Landen met Poperingse toets. De Houblonesse jenever wordt ambachtelijk gestookt en heeft en alcoholgehalte van 35°. Naast de traditionele kruiden worden tijdens het distilleren ook hopscheuten toegevoegd. Deze jenever onderscheidt zich door de echte, natuurlijke geur van hopscheuten ... en zijn uitgesproken milde smaak.

HOU-03000.005

Sowepo wil voor iedereen met een beperking de partner op maat zijn, om zich via zinvolle arbeid, de plaats die ze verdienen in de maatschappij op een volwaardige manier in te vullen.

Sowepo toont leiderschap in de tewerkstelling van mensen met een beperking door hen ten volle kansen te geven om zich volwaardig in een arbeidsproces te integreren en dit op basis van de principes van het maatschappelijk verantwoord ondernemen: people, planet en profit.


Meer weten over Sowepo asbl

10 andere producten in dezelfde categorie: