Originele Poperingse koffie, met hopscheuten uit Poperinge

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
  • Aanbieding!
  • -10%

Houblonesse hopscheutenjenever koffie 750 ml

Referentie: HOU-08030.003

€ 17,90
€ 16,11 10% korting
Inclusief belasting

Een kant-en-klare-koffie, bereid met een mengeling van ambachtelijk gebrande koffiebonen en Houblonesse hopscheutenjenever.
10% vol.
750 ml.

Aantal
Levering binnen 5 werkdagen

De klassieke ‘dreupel’ in een nieuw jasje, zo kan je deze kant-en-klare koffie wel noemen. 

Deze specialiteit wordt bereid met een mengeling van ambachtelijk gebrande koffiebonen en Houblonesse hopscheutenjenever. (Deze jenever werd bekroond met een zilveren medaille op de London Spirits Competition 2020!)

Hoe te bereiden? Heel simpel: 

De fles schudden voor gebruik, je kopje koffie opwarmen onder de steamer of in de microgolfoven en afwerken met een streepje vers geklopte room … Nog nooit smaakte een bakje troost zo hemels! 

HOU-08030.003
199 Items

Sowepo wil voor iedereen met een beperking de partner op maat zijn, om zich via zinvolle arbeid, de plaats die ze verdienen in de maatschappij op een volwaardige manier in te vullen.

Sowepo toont leiderschap in de tewerkstelling van mensen met een beperking door hen ten volle kansen te geven om zich volwaardig in een arbeidsproces te integreren en dit op basis van de principes van het maatschappelijk verantwoord ondernemen: people, planet en profit.


Meer weten over Sowepo asbl

9 andere producten in dezelfde categorie: