Originele kant-en-klare-koffie met Poperingse hopscheuten

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Houblonesse Joie koffie 750 ml

Referentie: HOU-08020.005

Een kant-en-klare-koffie, bereid met een mengeling van ambachtelijk gebrande koffiebonen en Joie de Houblonesse, een gedistilleerde drank op basis van hopscheuten.
10% vo.
750 ml.

Naar de website van het maatwerkbedrijf

De klassieke ‘dreupel’ in een nieuw jasje, zo kan je deze kant-en-klare koffie wel noemen.

Deze specialiteit wordt bereid met een mengeling van ambachtelijk gebrande koffiebonen en Joie de Houblonesse (een gedistilleerde drank op basis van hopscheuten).

Hoe te bereiden? Heel simpel:

De fles schudden voor gebruik, je kopje koffie opwarmen onder de steamer of in de microgolfoven en afwerken met een streepje vers geklopte room … Nog nooit smaakte een bakje troost zo hemels! 

Ingredienten: Koffie, Joie de Houblonesse, rietsuiker

Voedingswaarde per 100g:

energetische waarde: 117 Kcal/491 kJ;
Vetten 0 g waarvan verzadigde vetzuren 0 g;
koolhydraten 9,7 g; waarvan suikers 9,7 g;
eiwitten 0,1 g;
zout 0 g

HOU-08020.005

Sowepo wil voor iedereen met een beperking de partner op maat zijn, om zich via zinvolle arbeid, de plaats die ze verdienen in de maatschappij op een volwaardige manier in te vullen.

Sowepo toont leiderschap in de tewerkstelling van mensen met een beperking door hen ten volle kansen te geven om zich volwaardig in een arbeidsproces te integreren en dit op basis van de principes van het maatschappelijk verantwoord ondernemen: people, planet en profit.


Meer weten over Sowepo asbl

10 andere producten in dezelfde categorie: