Gedistilleerde drank met hopscheuten, een uniek streekproduct

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Joie de Houblonesse 500 ml

Referentie: HOU-02000.005

€ 26,20
Inclusief belasting

Joie de Houblonesse, is een fluwelen streling voor de smaakpapillen, zacht in de keel, met een ronde terroir-smaak. De aroma’s van de hopscheuten komen helemaal tot hun recht, zowel in de neus als in de mond. Puur genieten!

Aantal
Levering binnen 5 werkdagen

Deze gedistilleerde drank op basis van hopscheuten is enig in zijn soort, dankzij het Witte Goud van Poperinge: de hopscheuten geven een maand lang hun aroma’s af waardoor een ruw mengsel ontstaat. Het mengsel wordt gedistilleerd en rijpt in eikenhouten vaten. Het eindproduct, Joie de Houblonesse, is een fluwelen streling voor de smaakpapillen, zacht in de keel, met een ronde terroir-smaak. De aroma’s van de hopscheuten komen helemaal tot hun recht, zowel in de neus als in de mond. Puur genieten!

Tip: je kan de Joie de Houblonesse ook gebruiken om je sauzen een eigen creatieve toets te geven. Net dat tikkeltje anders en onweerstaanbaar lekker!

HOU-02000.005
200 Items

10 andere producten in dezelfde categorie: