Kersepitje Classic, natuurlijke pijnstiller voor uw spieren!

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Kersepitje Classic

Kersepitje Classic

Referentie: 000045

Kersepitje Classic, handgemaakt Belgisch kersenpitkussen, dat je makkelijk kan opwarmen in de magnetron of fris uit de koelkast kan gebruiken. Classic is met zijn afmeting van 27x27 cm, en vulling van +-1240gr, de allrounder uit ons gamma. Het is handig bij rug- en buikklachten, maar tevens om hoofd, nek of schouder op te rusten. Na opwarming blijft dit kussen tot 45 minuten lekker warm. 

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Kersepitje Classic van inatura is een natuurlijk kussen met kersenpitvulling. Je kan dit handig en veilig opwarmen in de magnetron of heerlijk fris uit de koelkast gebruiken. Met zijn 27x27 cm en een vulling van +- 1240gr, is Classic de allrounder uit het inatura gamma. Ideaal om over het hele lichaam te gebruiken bij spierpijn of buikkrampen. Na 3min opwarmen aan 700-800w blijft het tot 45 minuten warm.

Kersenpitkussens van inatura kan u wassen en natuurlijk laten drogen voor een langdurig gebruik.
Al onze producten worden met zorg handgemaakt bij inatura-Arop in Antwerpen. U koopt rechtstreeks bij de fabrikant, kwaliteit en tevredenheid verzekerd.

Materiaal: 100% Katoen met een vulling van gedroogde en gereinigde kersepitjes

Kleur: rood

Afmetingen: 27x27 cm

 

 

000045

Arop is een maatwerkbedrijf in Wilrijk, die werk verschaft aan werknemers met een arbeidsbeperking, begeleid door een professionele omkadering.

De visie binnen Arop heeft 2 duidelijke pijlers: enerzijds verschaffen we werk op maat van de capaciteiten van onze werknemers, anderzijds leveren we diensten op maat van de behoeftes van de klant.

Meer weten over AROP

8 andere producten in dezelfde categorie: