Kersepitje Picolo, natuurlijk en handig tegen hoofdpijn.

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Picolo

Kersepitje Picolo

Referentie: 000047

Kersepitje Picolo, handgemaakt Belgisch kersenpitkussentje, dat je makkelijk kan opwarmen in de magnetron of fris uit de koelkast kan gebruiken. Picolo is met zijn afmeting van 13x26 cm, en vulling van +-564gr, het kleinste kussen uit ons gamma. Het is handig bij verplaatsing of op vakantie en ideaal bij hoof- of nekpijn.  Een natuurlijke pijnstiller te gebruiken bij: nek-, hoofd en spierpijn.

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Kersepitje Picolo van inatura is een natuurlijk kussentje met kersenpitvulling. Je kan dit snel en veilig opwarmen in de magnetron of heerlijk fris uit de koelkast gebruiken. Met zijn 13x26 cm en een vulling van +- 564gr is Picolo het kleinste kussentje uit het inatura gamma, ideaal om mee te nemen op verlof. Na 1,5min opwarmen aan 700-800w blijft het tot 30 minuten warm, te gebruiken bij: opwarmen van wiegje / hoofdpijn / nekpijn Kersenpitkussens van inatura kan u wassen en natuurlijk laten drogen voor een langdurig gebruik.
Al onze producten worden met zorg handgemaakt bij inatura-Arop in Antwerpen.
U koopt rechtstreeks bij de fabrikant, kwaliteit en tevredenheid verzekerd.

Eigenschappen

Materiaal: 100% Katoen met een vulling van gedroogde en gereinigde kersepitjes

Kleur: rood

Afmetingen: 13x26 cm

 

 

 

000047

Arop is een maatwerkbedrijf in Wilrijk, die werk verschaft aan werknemers met een arbeidsbeperking, begeleid door een professionele omkadering.

De visie binnen Arop heeft 2 duidelijke pijlers: enerzijds verschaffen we werk op maat van de capaciteiten van onze werknemers, anderzijds leveren we diensten op maat van de behoeftes van de klant.

Meer weten over AROP

8 andere producten in dezelfde categorie: