Kersepitje Lumbo, de oplossing voor krampen en spierpijnen.

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Kersepitje Lumbo

Kersepitje Lumbo

Referentie: 000049

Kersepitje Lumbo is een handgemaakt kussen gevuld met kersenpitten (gemiddelde vulling kersenpitten +-900gr), voor een afmeting van 13x55 cm, dat je makkelijk en snel kan opwarmen in de magnetron of heerlijk fris uit de koelkast kan gebruiken. Het kussentje vormt zich naar het lichaam, en blijft na opwarming tot 45 minuten lekker warm, te gebruiken bij: nekklachten / schouderklachten / spierpijn / krampen.

 

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Kersepitje Lumbo, voorzien van een handig lint, is ideaal voor nek- of schouderklachten, en is, dankzij het lint, ook eenvoudig op de plaats te bevestigen. De compartimenten 13x55 cm vormen zich flexibel rond de nek, schouderbladen, rug of buik en blijft goed zitten. Het Kersepitje is ook ideaal om gewoon heerlijk te ontspannen, en uw lichaam tot rust te brengen. Kersenpitkussens van inatura kan u wassen en natuurlijk laten drogen voor een langdurig gebruik.
Al onze producten worden met zorg gemaakt bij inatura-AROP te Antwerpen. U koopt rechtstreeks bij de fabrikant, kwaliteit en tevredenheid verzekerd. 

Materiaal: 100% Katoen met een vulling van gedroogde en gereinigde kersepitjes

Kleur: rood

Afmetingen: 13x55 cm

 

000049

Arop is een maatwerkbedrijf in Wilrijk, die werk verschaft aan werknemers met een arbeidsbeperking, begeleid door een professionele omkadering.

De visie binnen Arop heeft 2 duidelijke pijlers: enerzijds verschaffen we werk op maat van de capaciteiten van onze werknemers, anderzijds leveren we diensten op maat van de behoeftes van de klant.

Meer weten over AROP

8 andere producten in dezelfde categorie: