Kersepitje Jumbo het grootste kersenpitkussen van inatura!

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Jumbo 3

Kersepitje Jumbo

Referentie: 000048

Kersepitje Jumbo, handgemaakt Belgisch kersenpitkussen, dat je makkelijk kan opwarmen in de magnetron of fris uit de koelkast kan gebruiken. Jumbo is met zijn afmeting van 26x55 cm, en royale vulling van +-1850gr, het grootste kussen uit ons gamma. Het past perfect aan het lichaam, ideaal om een bed op te warmen. Een natuurlijke pijnstiller te gebruiken bij: rugklachten/ schouderklachten/ buikkrampen en spierpijn.

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Kersepitje Jumbo is met zijn 26x55 cm een vrij groot kersenpitkussen dat men nog eenvoudig in een microgolf kan opwarmen. Het is geschikt voor grote oppervlaktes van de rug of schouders te behandelen. Zo kan het spierpijn en krampen op een volledig natuurlijke manier verzachten, of je voorbereiden op een lekkere massage. Het kussen is ook ideaal om heerlijk te ontspannen, en uw lichaam tot rust te brengen na een lange dag. Kersenpitkussens van inatura kan u wassen en natuurlijk laten drogen voor een langdurig gebruik.

Al onze producten worden met zorg handgemaakt bij inatura-AROP te Antwerpen. U koopt rechtstreeks bij de fabrikant, kwaliteit en tevredenheid verzekerd.

Materiaal: 100% Katoen met een vulling van gedroogde en gereinigde kersepitjes

Kleur: rood

Afmetingen: 26x55 cm

000048

Arop is een maatwerkbedrijf in Wilrijk, die werk verschaft aan werknemers met een arbeidsbeperking, begeleid door een professionele omkadering.

De visie binnen Arop heeft 2 duidelijke pijlers: enerzijds verschaffen we werk op maat van de capaciteiten van onze werknemers, anderzijds leveren we diensten op maat van de behoeftes van de klant.

Meer weten over AROP

8 andere producten in dezelfde categorie: