Billi de Bednetpoes, de opwarmbare knuffelvriend

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Billi de Bednetpoes

Billi de Bednetpoes

Referentie: 006538

Billi de Bednetpoes, is speciaal ontwikkeld ten voordele van Bednet. De zachte, warme knuffel bevat een hartvormig kersenpitkussen. 1 minuut opwarmen in de magnetron en je hebt een lekker (hart)verwarmende knuffelbeer. Een beste knuffelvriendje voor jong en oud. De Bednetpoes inclusief tiara en bednet tattoos.

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Billi de bednetpoes heeft een dubbele functie. Als leuk vriendje en als warmtekussentje. Het kersenpit-hartje kan uit de knuffel gehaald worden en even opgewarmd worden in de microgolfoven zodat het nadien een heerlijke warmte verspreid in bed of elders. De knuffel, alsook het kersenpit-hartje kan in de wasmachine gewassen worden. De originele made in Belgium!
Al onze producten worden met zorg gemaakt bij inatura in Antwerpen. U koopt rechtstreeks van bij de fabrikant, kwaliteit en tevredenheid verzekerd.

Een super-knuffel van de Belgische fabrikant inatura inclusief tiara en Bednet tattoos, warm aanbevolen!
Online bestellen = veilig thuis geleverd.

006538

Arop is een maatwerkbedrijf in Wilrijk, die werk verschaft aan werknemers met een arbeidsbeperking, begeleid door een professionele omkadering.

De visie binnen Arop heeft 2 duidelijke pijlers: enerzijds verschaffen we werk op maat van de capaciteiten van onze werknemers, anderzijds leveren we diensten op maat van de behoeftes van de klant.

Meer weten over AROP

8 andere producten in dezelfde categorie: