Billi de Bednetpoes, de opwarmbare knuffelvriend

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel
Billi de Bednetpoes

Billi de Bednetpoes

Referentie: 006538

€ 10,89
Inclusief belasting

Billi de Bednetpoes, is speciaal ontwikkeld ten voordele van Bednet. De zachte, warme knuffel bevat een hartvormig kersenpitkussen. 1 minuut opwarmen in de magnetron en je hebt een lekker (hart)verwarmende knuffelbeer. Een beste knuffelvriendje voor jong en oud. De Bednetpoes inclusief tiara en bednet tattoos.

Aantal
Levering binnen 5 werkdagen

Billi de bednetpoes heeft een dubbele functie. Als leuk vriendje en als warmtekussentje. Het kersenpit-hartje kan uit de knuffel gehaald worden en even opgewarmd worden in de microgolfoven zodat het nadien een heerlijke warmte verspreid in bed of elders. De knuffel, alsook het kersenpit-hartje kan in de wasmachine gewassen worden. De originele made in Belgium!
Al onze producten worden met zorg gemaakt bij inatura in Antwerpen. U koopt rechtstreeks van bij de fabrikant, kwaliteit en tevredenheid verzekerd.

Een super-knuffel van de Belgische fabrikant inatura inclusief tiara en Bednet tattoos, warm aanbevolen!
Online bestellen = veilig thuis geleverd.

006538
4993 Items
2020-11-18

Arop is een maatwerkbedrijf in Wilrijk, die werk verschaft aan werknemers met een arbeidsbeperking, begeleid door een professionele omkadering.

De visie binnen Arop heeft 2 duidelijke pijlers: enerzijds verschaffen we werk op maat van de capaciteiten van onze werknemers, anderzijds leveren we diensten op maat van de behoeftes van de klant.

Meer weten over AROP

8 andere producten in dezelfde categorie: