100% katoenen milieuvriendelijke en herbruikbare bulkzak

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Herbruikbare katoenen tas

Referentie: ALT20SAV01

Deze katoenen tas is onmisbaar om uw aankopen te doen en is speciaal ontworpen om condensatie van uw groenten en fruit te voorkomen, waardoor deze steeds vers blijven.
Door zijn specifieke vorm kan deze tas een groot aantal voedingsmiddelen of specerijen bevatten en is ze ook gemakkelijk sluitbaar door middel van een knoop.

Naar de website van het maatwerkbedrijf

Deze zak wordt in een Belgisch maatwerkbedrijf gemaakt, dat mensen met een ardeidshandicap tewerkstelt en is daardoor zowel ecologisch als lokaal.
De zak is herbruikbaar en vervangt wegwerp plastic of kartonnen zakken. Deze tas is bestand tegen het gewicht van uw groenten en zwaarste boodschappen.
De zak is ook makkelijk opvouwbaar, waardoor u hem makkelijk kan meenemen om boodschappen te doen.
Minimale ecologische voetafdruk én een maximaal gebruiksgemak!
Je kunt er ook je spullen in opbergen (kabels, sportschoenen, etc.).
Deze tassen zijn wasbaar in het wasmachine op 40° en bevatten geen BPA of PVC.

Voor een beter gebruik, was ze in het wasmachine alvorens ze te hergebruiken (40 ° C max in de machine).

ALT20SAV01

ALTERIA erkend door AVIQ - Agency for a Quality Life - sinds 1955, heeft ongeveer 135 werknemers in dienst en biedt diverse diensten aan bedrijven, overheden en particulieren.
Gespecialiseerd in de volgende domeinen: ruwbouw en afwerking, dakbedekking, hout- en PVC-schrijnwerk, verf en decoratie, beglazing, groenonderhoud, verpakking, binding, dienstencheques, meubelreparatie, textiel en onderaanneming.
Behalve het economische en milieuaspect draag je door met ons samen te werken bij aan de socio-professionele integratie van mensen met een handicap.

Meer weten over Alteria ASBL - Les Ptites bobines

9 andere producten in dezelfde categorie: