Praktisch zero waste boterhamzakje

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Zero waste boterhamzakje

Referentie: ALT20POT01

Dit afvalvrije zakje is het beste alternatief voor aluminiumfolie of plastic folie om je boterhammen, sandwiches, broodje of snack mee te nemen. Het zakje is gemaakt uit 100% katoen en heeft een dubbele voering om je maaltijd vers te houden. Beschikbaar in verschillende motieven en verschillende originele kleuren. Eenvoudig en praktisch onderhoud: met de hand wasbaar en wasbaar in de wasmachine.

Naar de website van het maatwerkbedrijf
Pochette tartines

Ideaal voor broodjes. Dit herbruikbare zakje uit 100% katoen met een waterbestendige voering om je eten langer vers te houden is ideaal voor boterhammen. Zeg nee tegen wegwerpverpakkingen om uw maaltijd te vervoeren dankzij dit product gemaakt door werknemers met een handicap uit een maatwerkbedrijf. Geschikt voor zowel volwassenen als kinderen. Dankzij dit zakje kunt u  de hele dag genieten van uw broodje en eenmaal uw maaltijd is opgegeten, neemt het zakje niet meer ruimte in beslag dan een zakdoek! Als je het uitvouwt, kan het zakje ook als placemat worden gebruikt.

Voor een beter gebruik, was ze in het wasmachine alvorens ze te hergebruiken (60 ° C max in de machine).

 

ALT20POT05

ALTERIA erkend door AVIQ - Agency for a Quality Life - sinds 1955, heeft ongeveer 135 werknemers in dienst en biedt diverse diensten aan bedrijven, overheden en particulieren.
Gespecialiseerd in de volgende domeinen: ruwbouw en afwerking, dakbedekking, hout- en PVC-schrijnwerk, verf en decoratie, beglazing, groenonderhoud, verpakking, binding, dienstencheques, meubelreparatie, textiel en onderaanneming.
Behalve het economische en milieuaspect draag je door met ons samen te werken bij aan de socio-professionele integratie van mensen met een handicap.

Meer weten over Alteria ASBL - Les Ptites bobines

10 andere producten in dezelfde categorie: