Sac à vrac

Our webstore uses cookies to offer a better user experience and we recommend you to accept their use to fully enjoy your navigation.

cancel

Sac à vrac

Referentie: AXE_20_SAC_A_VRAC

Naar de website van het maatwerkbedrijf
Choisissez votre taille de sac :
AXE20SACAVRAC_PETIT

Hebt u arbeidskrachten nodig voor het verpakken, inpakken, sorteren, assembleren of behandelen van uw producten? Punctueel? Op lange termijn? Op jouw site? Of op ons terrein?
Axedis, gevestigd in het hart van Waals-Brabant, is een maatwerkbedrijf die actief is in tal van domeinen van industriële toelevering en dienstverlening: verpakking (food en non-food), drukkerij, naaiwerk, elektrische en mechanische assemblage, reiniging van voedingscontainers, afwerking van gebouwen...
Onze 150 werknemers zijn anders, 85% van hen zijn gehandicapt. Maar als u een van onze werknemers ontmoet, zult u zijn handicap niet zien, wat u daarentegen wel zult merken is zijn bereidheid om binnen de gestelde termijnen kwaliteitswerk te leveren.
Op handymade.be vindt u enkele voorbeelden van de realisaties van onze "buitengewone" werknemers. Denk aan ons voor uw impressies, relatiegeschenken en al uw energieverslindende arbeidsbehoeften die u afleiden van uw kernactiviteiten. Onze sociale doelstelling in combinatie met onze duurzame ontwikkelingsaanpak geeft uw project een extra bestaansrecht.
Neem contact met ons op: www.axedis-eta.be - handymade@axedis-eta.be - 010/43.53.53

Meer weten over Axedis

9 andere producten in dezelfde categorie: